PS/2 Mouse - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-27-2005, 08:10 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Question PS/2 Mouse

I recently bought a new optical PS/2 mouse and it has been working great. However, in the last 24 hours every time I restart to PC it works, then after about 2 minutes it refuses to work. What I mean is the buttons don't work and the cursor doesn't move when I want it to.
This computer has its problems and if I could afford it I would purchase a new PC and just put the good bits from this into the new. Firstly the operating system had to be reinstalled and then the software. I did this two days ago, and as I said it's since yesterday I have been having this problem with the mouse. Last time this happened was with the old Pentium 2 and serial mouse. But this is a new AMD Athlon PC and Logitech Optical Mouse, surely the port wouldn't be stuffing up already?
HELP!!!!
__________________

lightninbabe is offline  
Old 06-27-2005, 09:07 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Try a different USB port, and does the "lazer" turn off?
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 06-27-2005, 09:16 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Default Non USB

It's not a USB mouse, and I don't have a USB mouse on hand. I am sure the mouse would be working, I don't see why it wouldn't, as I said its new.
I just want to see if there is anything I could do before I go out and purchase a USB mouse
lightninbabe is offline  
Old 06-27-2005, 09:17 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I honestly dont think they really manafactuer PS2 optical mice anymore, anything I have seen plugs into USB ports, and comse with an USB to PS2 adapter
DJ-CHRIS is offline  
Old 06-27-2005, 10:25 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

you can get a PS2 to USB adapter I think
__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.