Weird windows acting - no one know what is the reason;(

Gazi11

Solid State Member
Messages
6
Hi,
Ive weird problem when i move windows on my pc. Ive never got any of this on my last s.939 platform. After i changed it to AM3(but still keeping my old 8800gt card) i have this weird problem. When i used windows xp every window i moved up left trail behind it. Ofcourse I instaled all kinds of drivers and still there is a problem. I mean windows move normal like there are instaled drivers, but left huge trial. So i tried to check it out on another screen and my integrated hd4200, but there still the problem. When I instaled Windows 7 32bit with aero problem seems to disappear, but not exactly. When i use oldschool programs or set oldschool windows look(like xp or another) problem is still awailable.

So why only aero work fine and another stilles don't? No one knows whats the problem and i don't know what to do. I repeat. It showed up after changing platform. I even exchanged my motherboard for a new(but same model) and still.
This is my specs:
CPU: Phenom II X4 B50 3,1GHz | GPU: Gainward 8800 GT 512 | MOBO: Asus M4A785TD-V EVO | RAM: Corsair XMS3 1GB 1600 C7 1.86v | HDD: Seagate 500GB 7200.12 | PSU: Chieftec 450Watt | MOUSE: Razer DA + Goliathus | SYS: Windows 7 Ultimate 32-bit

And here screenshots of oldschool/not aero program on windows 7 and normal windows xp window:
http://img692.imageshack.us/gal.php?...rozmyyycie.jpg
 

iPwn

..m.0,0.m..,
Messages
3,999
Location
::1
Do you have a clean installation of Windows that this is occuring on? Do you have the latest DirectX drivers?
 

berry120

Fully Optimized
Messages
3,434
Location
UK
This.

You only have 1GB of RAM, that is the bare minimum for running Windows 7. I would suggest getting at least another gigabyte of memory. You would get the best performance with a total of 4GB of memory.
If we're only talking about Windows 7 I'd be inclined to agree, but it seems he's having this problem with all sorts of versions of windows including back to 95?

It does sound to me like a driver issue, are you sure they're definitely getting installed ok? You say you've tried on Windows 95 but you can't have done with the correct drivers installed since there's no drivers available for any platform earlier than XP!
 
Top