Windows Vista :D :D - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-12-2006, 07:07 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default Windows Vista :D :D

i got it to work wahoo. so what are some new spiffy tricks i can do with vista that i couldnt do in XP ??
__________________

__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 07-12-2006, 07:14 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

hold ALT+TAB wooo....worth it... Did you use my serial I gave you?
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Old 07-12-2006, 08:11 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 130
Send a message via AIM to Fuxy_Muxy
Default

wats so great about vista? like does it just look better? or is it just the new thing that u need to have...
__________________
play bf2142?
join Bloody Pandas!
http://com1.runboard.com/bbloodypandas
Fuxy_Muxy is offline  
Old 07-12-2006, 08:32 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

Quote:
Originally posted by baronvongogo
hold ALT+TAB wooo....worth it... Did you use my serial I gave you?
looks the same??? yeah i used your serial. yeah it looks really the same
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 07-12-2006, 08:34 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

alt tab brings up the 3d interface for switching...its pointless and stupid it should have just showed all the programs open like when you view tabs all on one page. Cycling through programs in that new was is just as slow as before. Maybe its windows key and tab... iv uninstalled vista anyway, couldnt get any drivers for my wireless card.

check the vista thread for more details on it:

http://www.techist.com/showthread.php?threadid=57368
__________________
baronvongogo is offline  
Old 07-12-2006, 08:47 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default



that's what i see
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 07-12-2006, 08:52 PM   #7 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Have Multiple windows open. then hit Windows Key and Tab. That brings up the Flip3D.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 07-12-2006, 09:16 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

I'm glad to see that somebody has a good computer to run Vista on... Celeron's are made for XP, 'nuff said.
talldude123 is offline  
Old 07-12-2006, 09:17 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

Quote:
Originally posted by talldude123
I'm glad to see that somebody has a good computer to run Vista on... Celeron's are made for XP, 'nuff said.
hahaha . is it normal for a window to get sketchy when scrolling in IE? that's what i've been getting when i log onto some websites. idk maybe driver. is the 32bit version x86? because those are the drivers i downloaded for my vid card.
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 07-12-2006, 09:24 PM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

X86 is the 32-bit version.

It's "flaky" when you scroll because of the drivers, they're not installed. Vista only comes with a few select drivers. Just use the one closest to your video card.
Example: If you have Intel 845, use Intel 865 chipset driver. They're identical.
__________________

talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.