Outlook 2000 issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-04-2005, 07:30 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default Outlook 2000 issue

I use microsoft outlook 2000 as my mail client. The format appears to look fine when I send it but when someone replies back to me my format looks like the following:

Joan,

I tried calling you earlier but there was no answer. Can you please
e-mail
me the offer, the days/hours that I would be working. Did you happen to
ask
Paul Johnson about the administrator position? If you did, what
did
he say? I'm on my way out until late tonight so I'll get back to you as
soon
as I can.

What causes this and what do I need to do to solve this? I appreciate any help.
__________________

24giovanni is offline  
Old 02-04-2005, 07:36 PM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

check the mail format under Tools/options...
Look for you email editor and see if there is something
"weird".....


and... is it EVERY replied message? or only from a certain person?
__________________

__________________
brady is offline  
Old 02-04-2005, 07:41 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

Are you talking about under format?
24giovanni is offline  
Old 02-04-2005, 07:43 PM   #4 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

The Mail Format option... You are looking to see if the edit with word is checked.
__________________
brady is offline  
Old 02-04-2005, 07:44 PM   #5 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Also check to see what format you are sending in...
__________________
brady is offline  
Old 02-04-2005, 07:45 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

Under format , it's not checked. I'm using plain text, not html, and I had word wrap at 76 but switched it to 60, Nothing works.
24giovanni is offline  
Old 02-04-2005, 07:52 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

Any other ideas?
24giovanni is offline  
Old 02-04-2005, 08:36 PM   #8 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Is it everones reply that formats like that ?
__________________
brady is offline  
Old 02-04-2005, 08:39 PM   #9 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Can you do a print screen and post the image at
www.imageshack.us ? Its free to post. Then post the link.
If you can post the image, just do it that way but i don't think you can.
__________________
brady is offline  
Old 02-04-2005, 08:55 PM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

win98 se doesn't allow to print screen as far as i know. i've tried before.
__________________

24giovanni is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.