My Buddy needs a cheap Windows xp home - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-22-2005, 09:30 PM   #11 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

if you install an dell xp cd on a dell. it doesn't need activation.
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-22-2005, 09:48 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I had to when I reinstalled my Dell machines..? Hummm...
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 11-22-2005, 10:05 PM   #13 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
I had to when I reinstalled my Dell machines..? Hummm...
you do when you use an xp cd, but not when you use a dell xp cd. I found this out from my friend. I use to always use the xp cd's to install windows and then I'd reactivate the dells, but I was having a problem activating one of them, one dayand he gave me a copy a dell cd, told me that I didn't have to activate it and I didn't. I don't need to activate dells anymore

my old gateway computer (2001-2002) was like that. If I remember correctly on the gateway, they had something on the bios or mobo that stored the proper info so you wouldn't have to activate
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-22-2005, 10:08 PM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Talking

I always had too. I remember clearly because the serial was on the side of the pc and I had it in the back of the desk and I had to crawl my big *** in the back, tilt my head to read it, then Id get the wrong number or letter and had to go back, etc etc. Then I found what I need "Volume License" and I never returned.
__________________
Osiris is offline  
Old 11-22-2005, 10:29 PM   #15 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Maybe that dell cd he gave me is a corporate
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-22-2005, 11:17 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 543
Default

Quote:
Also for you windows skeeG, i hear a sound on my computer when im on the internet that sounds like a door opening-u no that Sqeeeeeek, and then later a SLAM as if a door is closed--wat does that mean? it kinda freaks me out PS. it happens on both of my computers.
could be aim?
Running is offline  
Old 11-23-2005, 08:05 AM   #17 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 319
Default

No I think eric is right . I have installed a few dells using there Dell cd and I do not ever remeber activating them
__________________
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g80/viking_03/PCROOM1.jpg/IMG]
tractorboy is offline  
Old 11-23-2005, 11:28 AM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I'm telling ya what I did and have done
__________________
Osiris is offline  
Old 11-23-2005, 12:21 PM   #19 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 319
Default

I understand, I too was just stating what I have done, not meaning it to sound like i was discrediting what you said.
__________________
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g80/viking_03/PCROOM1.jpg/IMG]
tractorboy is offline  
Old 11-23-2005, 12:23 PM   #20 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Talking

NP, I'm not a meanie
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.