New mobo installed, now nothing - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-10-2010, 02:36 PM   #31 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: New mobo installed, now nothing

I suggested memtest as it'll boot as a livecd.

I forget which are the diagnostic one.. Try this one: Ultimate Boot CD - Overview
__________________

__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
xp question: enabling all accounts to have access to newly installed software Captain Slashpile Microsoft Windows and Software 3 01-28-2010 08:36 PM
Please recommend a good processor and ram or a P5K mobo. ni-cad New Systems | Building and Buying 7 10-29-2009 03:23 PM
Luanching game installed on other OS ? Oreo PC Gaming 5 05-14-2009 07:46 PM
Computer Still acting screwy Shana2415 Viruses, Spyware and Malware 10 09-03-2008 11:36 AM
Does the Acer Windows Vista have to be installed on a ACER or on ANY PC? Comptech Microsoft Windows and Software 3 04-09-2007 06:25 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.