floppy problem? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-31-2006, 02:47 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 276
Default floppy problem?

hey, i have a floppy drive in my computer and im trying to load the raid drivers when im installing xp, it wont detect my usb floppy for when it says to hit enter. So i installed a floppy drive but the light stays on all the time, not sure whats going on, i tried two floppys and they both have the light on all the time.
__________________

__________________
- Welsh
welsh is offline  
Old 08-31-2006, 05:59 AM   #2 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

Sounds as if either BOTH of them are bad (Which I doubt) OR... the USB drivers aren't installed yet while doing the windows load. If you have one, try a typical ribbon type floppy and see what happens.
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 08-31-2006, 06:15 AM   #3 (permalink)
TechyBurst
 
Join Date: Jan 2006
Location: yucca valley, California
Posts: 517
Send a message via AIM to Dr.Gootch Send a message via MSN to Dr.Gootch
Default

prolly put the cable for the floppy on wrong, check it
__________________
Rebuilding in progress... Pending Specs....

Yours Truly,
Dr.Gootch
Dr.Gootch is offline  
Old 08-31-2006, 12:17 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 276
Default

heh, that would be it, had it the wrong way round :S
__________________
- Welsh
welsh is offline  
Old 08-31-2006, 12:26 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default

NVM
__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.