Built new PC, on 2nd Mobo, still no video display! HELP!!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-28-2007, 06:04 PM   #21 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2007
Location: "Skook", PA, USA
Posts: 42
Send a message via ICQ to imconfused Send a message via AIM to imconfused Send a message via MSN to imconfused Send a message via Yahoo to imconfused
Default Re: Built new PC, on 2nd Mobo, still no video display! HELP!!!

well, it WAS all working, until i got a blue screen on vista install and i couldn't read it because it disappeared right away, and after i formatted i got a different blue screen and i turned my head for a minute and my sister and her friends said they saw a HUGE spark in the case and all the power shut off. i tested everything and the PSU blew AGAIN! so now i need to buy another one and try to start from scrathc AGAIN. when the PSU blew it even tripped the fuse for the socket and i had to dig through the fuse box to get the power back up, what a freaking hassle this project has been, but this problem i can at least deal with now, once a new PSU arrives now. and if not i'll just have to make a new thread in the correct section.
__________________

__________________
SYSTEM SPECS:

- Intel D945GCPE Socket 775 Mobo
- Intel Pentium D 925 3.0GHz OEM CPU
- Thermaltake CL-P0378 90mm CPU Cooler
- Ultra 1024MB PC4200 DDR2 Memory
- Maxtor DiamondMax 21 200GB HD
- Sony NEC Optiarc 18x DVD Burner
- nVidia GeForce FX5200 256MB PCI GPU
- Aspire Blue Aluminum Tri-Fan 520-Watt PSU
- Power Up ATX Silver Mid Tower
imconfused is offline  
Old 11-28-2007, 07:39 PM   #22 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: Built new PC, on 2nd Mobo, still no video display! HELP!!!

omg dude, take care of your stuff.

Just make sure you take your time while building.
get good parts and dont cheap out on anything, especially your psu.

I hope you get your stuff together, good luck.
__________________

__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 11-29-2007, 10:40 AM   #23 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default Re: Built new PC, on 2nd Mobo, still no video display! HELP!!!

You do know that your current PSU could have taken out your entire system?

NEVER use cheap PSUs. If you get a new one, buy a Fortron, PCP&P, Seasonic, Corsair... instead.
__________________

turtile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video card and/or motherboard issues sdness Hardware Repairs and Troubleshooting 4 01-13-2008 01:41 AM
Need help in choosing Video Cards Under $130 r3n3r4d3 System Upgrades 31 10-22-2007 03:54 PM
Catalyst 7.7 Display Drivers Osiris Overclocking and Modding 3 07-22-2007 04:02 PM
Widescreen Display (16:9) with Nvidia GeForce 7300le?? discoverydrafting Hardware Repairs and Troubleshooting 0 04-26-2007 04:43 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.