Leadtek 6800gt (256mb) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-16-2006, 11:52 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default

P.P.Mguire - can u give me a link to the old drivers? (or anyone else?)
__________________

__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Old 01-17-2006, 08:11 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,057
Send a message via AIM to zerodayATK
Default

ummm ... shumway knows this ooo some site that has like alll the drives oo oi think its softmod try it .. it has alot!!!
__________________

__________________

FORMERLY THEYOYOKID303
zerodayATK is offline  
Old 01-17-2006, 08:17 AM   #13 (permalink)
TeH ViZarD
 
PanzerKammander's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 652
Send a message via AIM to PanzerKammander
Default

Nah, use leadteks own 77.77 drives, they can be found at leadtek.com...

http://www.leadtek.com.tw/eng/suppor.../6200%20Series

It seems to be that Leadteks graphics cards, are very picky when it comes to drivers... I oc'd with the new ones and i got artifacts like crazy... Install those and things should go back to normal.
__________________
PanzerKammander is offline  
Old 01-17-2006, 05:23 PM   #14 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,325
Default

No they arent picky you just cant use the latest out sometimes. They got bugs. www.downloads.guru3d.com They have everything youd ever want for free. Also i have heard of Creative ****in things up but ive never had that problem.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 01-17-2006, 10:08 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default

hmm.... when i downloaded the 77.77 drivers, i got the message "are you sure you want to unistall.... blah blah." does this mean i already have them? i purchased this card in mid september and the drivers were released in august...

thanks for the help

EDIT: after download the free 3dMark05, i got a score of 5213 when my gpu was at 425/1110. Is this good or bad for the free version..? Again, I may be saying something dumb here but on the last two tests, they were very.... blurry almost... with a peak of 4 fps. should i just sell the card for an eVGA 7800gt or something..? ($300 on newegg)

thanks
__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Old 01-17-2006, 10:11 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 841
Default

Edit: Misunderstood the question. Thought he said install.

Oops.
__________________
NathanM is offline  
Old 01-17-2006, 10:12 PM   #17 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,325
Default

Its asking if you want to uninstall the newer drivers. If your downgrading on purpose then do it.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 01-17-2006, 10:13 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 651
Send a message via AIM to tommyboy123x
Default

ok, i'll give it a spin... also i edited the last post (idk if u saw)

i'll edit this one soon with an update
__________________

Dollar Hauler [dot] Com :)
tommyboy123x is offline  
Old 01-17-2006, 10:20 PM   #19 (permalink)
TeH ViZarD
 
PanzerKammander's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 652
Send a message via AIM to PanzerKammander
Default

Yeah, itll tell you something like that. You should notice your benchmark score go up a bit. Leadtek drivers work well with their products.
__________________
PanzerKammander is offline  
Old 01-17-2006, 11:00 PM   #20 (permalink)
Ultra Techie
 
bonehelm's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 612
Default

5.2 k with that system is normal

oh and sometimes patching the game improves performance too
__________________

__________________
PC Specs:

Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13ghz
Gigabyte P35-S3 Motherboard
A-DATA 2x1GB DDR2 800mhz memory
Geforce 8600GT 256MB GDDR3 PCI-Express
bonehelm is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.