Another Ram Question - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-20-2007, 07:44 PM   #31 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 341
Default Re: Another Ram Question

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
what?
What do you mean what? You edited your post after you recommended those 2 gigs over the 4 gigs I was asking about. I even posted your original post.
__________________

__________________
Current Build:
CPU: AMD x2 3800
Case: thermaltake tsunami
Ram: 2x1gb OCZ ddr4pc3200
GPU: 7800 GT
PSU: Antec 500w
Mobo: DFI lanparty
Rich_Franklin is offline  
Old 12-20-2007, 07:46 PM   #32 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 341
Default Re: Another Ram Question

Are you denying that you made the recommendation in the first place?
__________________

__________________
Current Build:
CPU: AMD x2 3800
Case: thermaltake tsunami
Ram: 2x1gb OCZ ddr4pc3200
GPU: 7800 GT
PSU: Antec 500w
Mobo: DFI lanparty
Rich_Franklin is offline  
Old 12-20-2007, 07:47 PM   #33 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Another Ram Question

Quote:
Originally Posted by Rich_Franklin View Post
Are you denying that you made the recommendation in the first place? Because the proof is right there.
Where? What you post cannot be taken as legitimate proof if the 8600 beats the 8800.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-20-2007, 07:51 PM   #34 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 341
Default Re: Another Ram Question

You want me to post the picture again?



Look at your own post. Look at the first post which is the first post in the thread I made. Not to mention the fact that your post has been edited.
__________________
Current Build:
CPU: AMD x2 3800
Case: thermaltake tsunami
Ram: 2x1gb OCZ ddr4pc3200
GPU: 7800 GT
PSU: Antec 500w
Mobo: DFI lanparty
Rich_Franklin is offline  
Old 12-20-2007, 07:56 PM   #35 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Another Ram Question

Quote:
Originally Posted by Rich_Franklin View Post
Yes I had an experience in which 8600 performed better than 8800. Now Huang's telling me 2 gigs would perform better over 4. Anyone else besides vern agree?
wait wait wait... I said the RAM was better.. i never said that 4gb was better than 2gb... but if your gaming the Crucial would do better with the better specs... because 4gb's not needed for a gamer yet..
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 12-20-2007, 07:57 PM   #36 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Another Ram Question

Quote:
Originally Posted by Rich_Franklin View Post
You want me to post the picture again?



Look at your own post. Look at the first post which is the first post in the thread I made. Not to mention the fact that your post has been edited.
Nice photoshopping.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-20-2007, 08:01 PM   #37 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Another Ram Question

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
Sup vern. He claimed the 8600's were better than the 8800? lmao.
New Graphics Cards

here ya go Peter
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 12-20-2007, 08:02 PM   #38 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Another Ram Question

seems like he's hated there too.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-20-2007, 08:04 PM   #39 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 341
Default Re: Another Ram Question

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
Nice photoshopping.
Photoshop? I wonder how many times your first post was edited.
__________________
Current Build:
CPU: AMD x2 3800
Case: thermaltake tsunami
Ram: 2x1gb OCZ ddr4pc3200
GPU: 7800 GT
PSU: Antec 500w
Mobo: DFI lanparty
Rich_Franklin is offline  
Old 12-20-2007, 08:05 PM   #40 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Another Ram Question

Quote:
Originally Posted by Rich_Franklin View Post
Photoshop? I wonder how many times your first post was edited.
x/0??
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Simple Question about 4gb RAM OnlyCurious New Systems | Building and Buying 6 11-02-2007 10:46 AM
RAM Question Prophet New Systems | Building and Buying 16 11-02-2007 05:21 AM
RAM testing question jfenwick System Upgrades 12 10-20-2007 04:52 PM
Computer won't boot + RAM question. charlesviper Hardware Repairs and Troubleshooting 0 10-06-2007 04:59 AM
Ram overclocking question Gabb New Systems | Building and Buying 4 09-08-2007 11:21 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.