Upgrading intergrated graphics? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-04-2008, 09:46 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2008
Posts: 10
Default Re: Upgrading intergrated graphics?

Oh that's great, thanks for the help, and do you just go into the Hardware> Device manager and disable the driver for the intergrated one, and then install the graphics card?

And is it better for me to get a x1 rather than just a PCI?

Hows this one?
__________________

Lunny is offline  
Old 05-04-2008, 10:58 AM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Upgrading intergrated graphics?

Its better than an x1300... get that
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 05-04-2008, 11:00 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2008
Posts: 10
Default Re: Upgrading intergrated graphics?

Okay thanks for your help.
Lunny is offline  
Old 07-22-2008, 03:11 AM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2008
Location: Long Island, NY, USA
Posts: 881
Send a message via AIM to Ethan_Kaizer Send a message via MSN to Ethan_Kaizer
Default Re: Upgrading intergrated graphics?

I also have a dell dimension 3100, and am looking for the best graphics card I can put in.

I have found this card:

Amazon.com: NVIDIA GeForce 8400GS - Graphics adapter - GF 8400 GS - PCI Express x1 - 256 MB DDR II - DVI - TV out - Smart Buy: Electronics

Will this work with my computer? I think it's got the best specs out there as far as a dell dimension 3100 goes. It's a pci-e x1, and it's direct x10, with 256mb ram, and open gl 2.1.
Ethan_Kaizer is offline  
Old 07-22-2008, 03:45 AM   #15 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default Re: Upgrading intergrated graphics?

welcome to Tech-Forums

and yes it should.
Fat.Clown is offline  
Old 07-22-2008, 05:03 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2008
Location: Long Island, NY, USA
Posts: 881
Send a message via AIM to Ethan_Kaizer Send a message via MSN to Ethan_Kaizer
Default Re: Upgrading intergrated graphics?

Quote:
Originally Posted by Fat.clown View Post
welcome to Tech-Forums

and yes it should.
Thanks

I'll hopefully order that card soon.
__________________

Ethan_Kaizer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BFG Announces Graphics Card 100 Day Trade Up Program Osiris Monitors, Printers and Peripherals 5 03-18-2008 08:34 PM
Intergrated Graphics Lord Death New Systems | Building and Buying 11 03-18-2008 08:25 PM
S3 Graphics ProSavage 8A26 updating problem. Timmah Hardware Repairs and Troubleshooting 2 03-18-2008 06:02 PM
uninstalling intergrated graphics dmajor System Upgrades 4 11-06-2007 12:57 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.