RAM question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2007, 05:09 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 85
Default RAM question

Hello everyone!!! I have a stupid question that im pretty sure of but better be safe than sorry...well im upgrading my motherboard and the supported ram on the new motherboard is ddr2 800...now if i have ddr2 667 will that work in the new motherboard?
__________________

mastercheif1231 is offline  
Old 01-21-2007, 06:54 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 85
Default

anyone?
__________________

mastercheif1231 is offline  
Old 01-21-2007, 06:59 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

yes
turtile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.