laptop ??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-27-2007, 06:36 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default laptop ???

I found a laptop with 120Mhz intel cpu and was wondering if that would run Counter Strike Source?
__________________

Norcent is offline  
Old 02-27-2007, 07:08 PM   #2 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

120mhz? Surely you jest, or you typoed.
__________________

__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 02-27-2007, 07:11 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

no its 120Mhz and the laptop is $60.00.
Norcent is offline  
Old 02-27-2007, 09:40 PM   #4 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

...no.
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 02-27-2007, 09:56 PM   #5 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default

hehe......this thread made me LOL hard....and no to your question...just read the minimum requirements of CSS....haha....
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 02-28-2007, 06:01 AM   #6 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default

my 1.3ghz laptop with 512mb ram struggles with source on minimum settings its just about playable but the lag is extremely annoying so no you cant play source on that maybe quake 1 or worms armaggedon.

Matt
__________________
saltynay is offline  
Old 02-28-2007, 08:04 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 15
Default

nope. it wont work... i cant run it smoothly even with a 2.8ghz p4 mobile processor
traderonline is offline  
Old 02-28-2007, 09:42 AM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 224
Default Re: laptop ???

Quote:
Originally posted by Norcent
I found a laptop with 120Mhz intel cpu and was wondering if that would run Counter Strike Source?

think about it lol....

that laptop is probobly worth less than the plastic its made with....


id be surprised if it played solitair....let alone CS


also - its surprising that hes gt over 1000 posts..and he has to ask about such a crap laptop....

ha
GSM CEO is offline  
Old 03-02-2007, 07:27 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

thats just cause i am cool and a noob when it comes to laptops.
__________________

Norcent is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.