6600 gt - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-30-2006, 03:04 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 186
Default 6600 gt

if i get the 6600 gt and put it with my 2800+ sempron and 1gig of ram what fps do u think ill get in games like wolfenstein or diablo II
__________________

__________________
<a href=\"http://photobucket.com\" target=\"_blank\"><img src=\"http://i24.photobucket.com/albums/c13/yours--only/fwfsfsdf.png\" border=\"0\" alt=\"Image hosting by Photobucket\"></a>

Wolfenstein Enemy territory id:
|EtO|Notor!ous

Steam id:
Notoriou5

Star Craft id:
Notoriou5
N0toriou5 is offline  
Old 03-30-2006, 03:21 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 905
Default

Not sure, but if a Sempron 2800+ is the equivalent of a Celeron 2.8GHz, then I'd say that you would get a very decent playable framerate. It'd probably be over 50fps in ET. Not sure about Diablo, don't have it.
__________________

cyrax is offline  
Old 03-30-2006, 03:22 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 186
Default

its equivalent to a 2.8ghz celeron D i hear. could be wrong tho, cuz ive heard MANY different stories..
__________________
<a href=\"http://photobucket.com\" target=\"_blank\"><img src=\"http://i24.photobucket.com/albums/c13/yours--only/fwfsfsdf.png\" border=\"0\" alt=\"Image hosting by Photobucket\"></a>

Wolfenstein Enemy territory id:
|EtO|Notor!ous

Steam id:
Notoriou5

Star Craft id:
Notoriou5
N0toriou5 is offline  
Old 03-30-2006, 10:50 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Finland
Posts: 180
Default

i got sempron 3100+ oced but got nforce 3 mobo and a 6600GT and i get 97FPS on AA8x and AN8x... so ull get good enough graphics... but if not then go for 7800GS
__________________
Furby:
2500k @ 4.5Ghz max: 81C idle 33C
8 gigs ddr 3 Kingston Hyper x T1 @ 1600mhz
Asus P8P67Pro b3.1
Evga GeForce gtx 560 at 940mhz 1gbddr5
western digital black 1tb sata3
Viewsonic 22"
Windows 7 home premium 64bit
beluga is offline  
Old 03-30-2006, 10:51 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Finland
Posts: 180
Default

oh btw, sempron is way more powerful than a celeron crap
__________________
Furby:
2500k @ 4.5Ghz max: 81C idle 33C
8 gigs ddr 3 Kingston Hyper x T1 @ 1600mhz
Asus P8P67Pro b3.1
Evga GeForce gtx 560 at 940mhz 1gbddr5
western digital black 1tb sata3
Viewsonic 22"
Windows 7 home premium 64bit
beluga is offline  
Old 03-30-2006, 03:02 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 905
Default

Yeah, thought so. I knew he'd definetely be able to get over 50fps, but wasn't sure since I don't show the FPS on ET when I played it.
cyrax is offline  
Old 03-30-2006, 03:33 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

Read through this... it might give you some more insight...

http://techist.com/showthread.php?threadid=97496

I'd say the games will work fine for you (good fps and all)

my specs are lower and my 6600gt still performs well
Juice Daddy is offline  
Old 03-30-2006, 06:14 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 455
Default

hey im planning to get a 6600GT card too, you guys tthink its good? will it do good on games like guildwars..BF2... and doom 3 on 1280x1024 with a athlon 3000+ and 2 gig of ram. (medium settings to high? no aa or af)
__________________
NZXT Tempest
Gigabyte EP45-UD3P
Intel Core 2 Quad Q6600
EVGA 9800GT
Corsair Dominator 4GB
Ultra LSP 750W
123Justin is offline  
Old 03-30-2006, 08:13 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

doom 3 - will be fine on high settings
guildwars - will be fine also
bf2 - should be able to run on med-high (unsure)

i have a 6600GT AGP and i dont see anything wrong with this card...its great...i plays most games out today.....i will only be upgrading when the G80 comes out
__________________

Avalanch3 is offline  
Old 03-30-2006, 09:41 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 35
Default Re: 6600 gt

Quote:
Originally posted by N0toriou5
if i get the 6600 gt and put it with my 2800+ sempron and 1gig of ram what fps do u think ill get in games like wolfenstein or diablo II
If I had those games I could tell you EXACTLY what frames you would get with that setup. (look at my sig)

But I'm sure you'll get max settings on both of those games no problem.
__________________

Frank_Jaeger is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.