Finally got it over the top!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2005, 10:46 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 284
Default Finally got it over the top!!!

I finally got my cpu to 3.2GHZ the problem was the ram ratio, i needed to put it to 3:2 not 1:1. Well here is the screen shot and my cpu temp is 42*C, and i am postitive that it is 42*C because i checked out the temps with Abit EQ, so i think i can get my cpu to 3.6GHZ easy!



yeah cool huh. i wanna get the FSB to 1GHZ and keep it stable.
__________________

comrad is offline  
Old 02-11-2005, 10:48 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 300
Send a message via Yahoo to mike11973
Default

it is a nice o/c as is....if you can get it to 3.6 that would be insane....Northwoods are good cores.
__________________

__________________
NF7/S Rev2.0 : D25 Modded bios by -=Merlin=-(cpc on)
2500+M @ (250*10)
G.Skill ddr 400LA(TCCD)running 1:1@250
3-3-3-3
Saphire 9800 Pro
cpu-1.8v
ram-2.7v
chipset-1.6v

Knowledge IS power....dont be afraid to be open to it.


<a href=\"http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1493626296\">My aquamark score</a>

overclocking 101
mike11973 is offline  
Old 02-11-2005, 10:55 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Cool man. Nice OC
Nubius is offline  
Old 02-11-2005, 11:07 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 284
Default

i am gonna go for 3.6GHZ tomorow, wanna give it some time to rest
comrad is offline  
Old 02-12-2005, 02:27 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 92
Default

Correct me if im wrong someone but those rails, (-12V and -5V) look alittle messed up. Possibly taxing your PSU??
OCgod* is offline  
Old 02-12-2005, 02:45 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Whoa....you're right OC...didn't even notice it. Unless it's just a bad reading (which I would assume it would be if the -12 is way down at -8) then I wouldn't be concerned about it unless the computer just starts acting weird and wont stop.
Nubius is offline  
Old 02-12-2005, 11:58 AM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Personally, i wouldent try getting that cpu to 3.6ghz. If you really want good benchmarks, up that FSB. If you can break 1Gghz fsb at 3.3ghz-3.4ghz, then your going to have some good benchmarks. Even at 3.2ghz 1ghz fsb, that would run faster then a 3.4ghz 800mhz fsb.
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 02-13-2005, 03:07 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 284
Default

yeah i know, and i dont know about those rails? But it dont every reboot and it runs stable? But i didnt know the - rails make much of a diff.
__________________

comrad is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.