Xp Pro Install - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-19-2003, 08:55 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 3
Unhappy Xp Pro Install

I am trying to install XP Pro onto my system. I do not have a bootable CD so I downloaded 6 bootable floppies to help with the installation. Everything was going fine until the last floppy I put in told me to wait, which was installing the keyboard DLL library, and the lights went out on the keyboard. Now the keyboard did allow me to push enter when the system asked me if I wanted to install XP with the CD (still no lights on KBD) and it advanced to command me to insert th CD. But once I push enter with the CD inside, the KBD no longer works. There is nothing wrong with the KBD. It works in my other computer and still works on the current computer. Does anyone have any suggestions?
__________________

ILOVEPHILLY49 is offline  
Old 03-19-2003, 11:32 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 53
Send a message via ICQ to Kevin Send a message via AIM to Kevin
Default

im not completely sure what happened here.

Did it finish installing boot info from the last floppy disk?
If so, i assume you tried reinstalling the floppy disk again. By, reformatting and starting all over again. Because it's possible that when installing from the floppies that something went wrong. Or maybe one of the files on the floppies is corrupted.

Where did you get these boot disks?
__________________

__________________
Remember kids:
Your Computer loves you.
Kevin is offline  
Old 03-19-2003, 11:59 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 3
Default

I downloaded the floppies form Bootdisk.com. I had downloaded these disk before from the site and used them in another computer which worked fine. I tried using them in the current computer and thought that maybe there was something wrong with my disks. Also the XP Pro is a burnt CD which I used in that other computer and as I said , the install went fine.
ILOVEPHILLY49 is offline  
Old 03-19-2003, 12:01 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 3
Default

And yes I did try reinstalling it again from the first floppy to the 6th floppy. It did the exact same thing and I even used a different kbd.
ILOVEPHILLY49 is offline  
Old 03-20-2003, 01:00 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 500
Default

RIGHT ON MB!!!

very common mistake,, with the boot disk type,,, they are specific to the install ,, and bootdisk.com does NOT post them all when last i looked,,,

not sure who is updating that site?

MB..Your linking is awesome!!!

Good Stuff!
__________________
Crash Abbott
MCSE, MCP+I, A+

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Old 03-20-2003, 01:01 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 500
Default

Um...does this mean i have to join the "collective?"

*heh heh*
__________________

__________________
Crash Abbott
MCSE, MCP+I, A+

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.