Word (logos) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-25-2005, 07:58 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 22
Default Word (logos)

I am trying to put a logo in a document. The logo does not appear although there is a box for it. When viewing the print preview or printing the doc the logo appears fine. Word is accessed through the network ( at work atm) but it only seems to be happening on this computer. If i try another computer under the same user it is fine. help!!!

thnx for help
__________________

scavin is offline  
Old 10-25-2005, 12:34 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

Look at the poperties of the object. I suspect you have preview turned off. Also look under tools -> options -> view, Uncheck show image placeholder.

good luck
__________________

Inaris is offline  
Old 10-25-2005, 03:08 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 22
Default

hi thnx for the advise. I used the help on word and it was the image placeholders so u hit the nail on the head.

thnx for replying
scavin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.