Windows Updates - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-09-2006, 05:37 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 228
Send a message via ICQ to selina Send a message via Yahoo to selina
Default

I'm right now doing troubleshooting on "access denied" to windows updates site. Attempt to change the setting on "Impersonate a client after authentication policy" failed. Attempt to run sc sdset at command prompt failed. The last thing Windows is suggeting me is to change the Group membership. I'm logged on as admin and I seem to be a member of "Administrator" and "Debugger Users".
Now, am I supposed to be a member of "Debugger Users"????
__________________

selina is offline  
Old 03-10-2006, 04:45 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 228
Send a message via ICQ to selina Send a message via Yahoo to selina
Default

My friend had the same problem before (but in his case, SP2 was NOT preloaded with win xp). He fixed it by installing IIS from Add/Remove Program > windows components.
I tried the same thing but not avail. I know the problems are caused by something to do with COM+...
__________________

selina is offline  
Old 03-10-2006, 05:28 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 341
Default

I want to ask....do you have any software installed like clean slate or deep freeze. This software with out specific rights wont let installations or system changes take affect. These changes won't stick after a reboot. We had some problems with windows update. It flat out won't work, while either of those are installed. Our solution is to uninstall it and then update.
__________________
The greatest measure of a nation is not it\'s army or economy, but by how many people are trying to get in, and how many people are staying!!
Guns, Guts, and Alcohol made America free.
Born American, Die American
Ubuntu - it\'s all about the bun\'s baby!!!
hillbillybob is offline  
Old 03-13-2006, 04:36 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 228
Send a message via ICQ to selina Send a message via Yahoo to selina
Default

No. We have none of them installed.
The only thing we did was to burn the HD image using Acronia True Image....
__________________

selina is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.