Windows Setup Lockups - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-03-2006, 03:41 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Default Windows Setup Lockups

Recently I've had to reformat my HD becuase all my configs were screwed up. Now when I go to reformat, again.... it asks me to put a CD-ROM in my floppy drive...What the is it asking for?
__________________

psp401.com is offline  
Old 09-03-2006, 03:47 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

is this windows xp?
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 09-03-2006, 04:01 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Default

Yeah, Wndows XP Home. Not sure what build.
psp401.com is offline  
Old 09-03-2006, 04:04 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

follow this guide it will show you how to format and install xp

http://www.windowsxphome.windowsrein...exfullpage.htm
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 09-03-2006, 04:09 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Default

I can't even get to the reinstall screen, it just freezes on Hardware Abstraction Layer.
psp401.com is offline  
Old 09-03-2006, 04:11 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

do it bare bones unhook all PCI cards ect and then try again.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 09-03-2006, 04:35 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Default

I tried to reinstall it again, and I got an error. It said *******EXCEPTION********
then a whole bunch of numbers here.
psp401.com is offline  
Old 09-03-2006, 05:13 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

did you try it bare bones? and was this a blue screen?
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 09-03-2006, 05:25 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Default

Not like the Blue Death Screen, like the Windows XP Home in the left Center then it said all that crap, then at the bottom it was stuck on Hardware Abstraction Layer.
psp401.com is offline  
Old 09-03-2006, 05:51 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

try the disk on another computer see if you can get into startup on another machine.
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.