Upgrading from win98 to winxp pro... error - not enough virtual memory??? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-25-2004, 11:39 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 7
Default

Why don't you try another XP setup disk (SP2 recommended). I think your XP disk have errors or something.
__________________

Storm is offline  
Old 02-26-2004, 12:34 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
LightingBird's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Saint Louis, Missouri
Posts: 205
Send a message via AIM to LightingBird Send a message via MSN to LightingBird Send a message via Yahoo to LightingBird
Default

I borrowed my friends and tried. No success. But I don't think it was sp2. The crazy thing is that I had xp on it before!
__________________

LightingBird is offline  
Old 02-26-2004, 03:09 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
LightingBird's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Saint Louis, Missouri
Posts: 205
Send a message via AIM to LightingBird Send a message via MSN to LightingBird Send a message via Yahoo to LightingBird
Default

Haha quick question...

How do I get the pc to load back into windows? I restarted in msdos because for some reason my pc is not detecting the other harddrive and I can't restart windows!

It keeps taking me back to the dos.
LightingBird is offline  
Old 02-26-2004, 04:35 AM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 154
Default

Quote:
Originally posted by LightingBird
This is driving me mad!!!! How can the same error appear when I erased the HD's clear and still get the same damn error????
Are you still using the same drive???
__________________
http://www.panda.org

-- Make This World a Better Place to live In... Care for all the Living --
Press_F1 is offline  
Old 02-26-2004, 07:35 AM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

Lighting ..how did u restart to msdos on XP ..??

Anywayz .. Let how ur going about the installation process .. Are u booting from the CD n' then partioning the hdd to install the OS ..
Or are u trying to upgrade over ..after installing another OS like 98 or somethin'

Also what are the sizes of the partions u make ..
__________________

__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.