System32 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-19-2004, 09:50 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 332
Send a message via ICQ to gizmo90
Question System32

wen i boot my computer.. during da startup i hav numerous programs that hav 2 load. 4 some reason C:Windows/System32 loads. i dont no why. is it an internal command or something? how do i make it stop?
__________________

__________________
Want a Gmail invitation?? Email me at gizmo90@gmail.com

Funny or Stupid Videos...u choose!
gizmo90 is offline  
Old 08-19-2004, 10:15 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

what OS do you use?
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 08-19-2004, 10:23 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 332
Send a message via ICQ to gizmo90
Default

Windows XP Home Edition
__________________
Want a Gmail invitation?? Email me at gizmo90@gmail.com

Funny or Stupid Videos...u choose!
gizmo90 is offline  
Old 08-19-2004, 04:01 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

windows32 is your system folder.

However, there is a virus that masks itself as "windows32". Do a virus scan with Norton or mcafee. If you don't find anything, yer fine.

Check your startup box for programs you've put in there (or other programs have).

I don't know enough about your capabilities to suggest going into the registry. The registry eats noobies like Microsoft's licensing division eats souls...
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 08-19-2004, 04:01 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2004
Location: /usr/root/mn/us
Posts: 1,118
Default

Umm, System32 is a folder. Are you sure there isn't a process starting up that's contained within that folder?
__________________

Its a frigging Laptop, not a Labtop!!!!
bla!! is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.