Switching Windows - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-13-2006, 09:38 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
Send a message via AIM to Arbitus
Default Switching Windows

I currently have 2 computers in my room, one with 2 40GB hard drives and another with a 60GB hard drive.

I've been having a lot of storage problems on my 2 40GB hard drive computer and since it's the computer I actually use, I decided that I want to switch one of the 40 GB hard drives with the 60GB.

How would I go about doing this while putting windows XP on both of them (I have restore disks for the 2 emachines). Is there a way to completly erase both hard drives and start from complete scratch?

Could I just insert the restore disks during the first boot up with the new hard drives in them?
__________________

Arbitus is offline  
Old 01-13-2006, 10:14 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Just use the restore cd to wipe them out with a fresh install
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-13-2006, 10:15 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
Send a message via AIM to Arbitus
Default

Thanks buddy
Arbitus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.