run -msconfig - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-15-2004, 06:08 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 449
Send a message via ICQ to madking153
Default run -msconfig

hi ,
i 'm using windon 2000 .I try to run:/msconfig but it didnt work .
normally it can use in win 98 and win Xp ..i try to change the config in startup
__________________

madking153 is offline  
Old 01-15-2004, 07:37 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 99
Default

try getting rid of the slash
__________________

__________________
nomad
nomad is offline  
Old 01-15-2004, 10:08 AM   #3 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

msconfig doesn't exist in Win2k.
mikesgroovin is offline  
Old 01-15-2004, 02:55 PM   #4 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

If you wanted to see what was starting up when your PC started, this can be found for all users and system in the registry. The easiest way is to locate this following key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

The strings in this key are linked to their values that are actually the file that runs when the system starts.

IF YOU DO NOT HAVE ANY EXPERIENCE WITH THE REGISTRY THEN I WOULD RECOMMEND THAT YOU SIMPLY VIEW WHAT IS IN HERE AND THEN POST A SCREENSHOT ASKING FOR "AS SISTANCE" WITH GETTING RID OF SOME OF THE ENTRIES.

-Mike
mikesgroovin is offline  
Old 01-15-2004, 11:58 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

that's a bit dogy, not having msconfig on 2k
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-16-2004, 12:00 AM   #6 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

Yea, I was a little upset when I learned that they removed the file but....it was something that they realized that they needed when going into XP...so all the better.

-Mike
__________________

mikesgroovin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.