Media centre! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-18-2006, 12:11 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jul 2006
Posts: 25
Default Media centre!

Hiya, had a problem with this before!
when i go onto windows media centre nothing comes up just a black screen, but the music does play???? i have to do Ctrl Alt Del to get out of it! i had to reformat the comp last time to get it to work! why does it do this?

jeffries700 is offline  
Old 08-18-2006, 12:34 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes

so its showing your Desktop but not loading explorer.exe? try manually starting explore.exe to make sure its not corrupt ctrl + alt + del > files > new task > explorer.exe

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.