Isa server 2006 install problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-30-2007, 05:58 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default Isa server 2006 install problems

I have a VMware image of a 2003 server SP2 that I am running and I am trying to install ISA server 2006 Enterprise edition onto it as it is the only 2003 test server I have.
Not the problem I have is when I try to install it it stops about halfway through, rolls back and then says the operation was interrupted. When I look in the event log I just get an information event about MSIinstaller event ID 11708. I have looked on Technet and google but can't find anything. I have tried installing just the configuration server and both Config server and the Isa server services. Still no joy.

Does Isa have a problem installing on VMware or has anyone got any suggestions on what I can do to try fix the problem?

Oh and it might be worth mentioning that if I try install the Config Server and the ISA server services it says then in the Event log I get an error Setup failed while attempting to display the Dialog Box used to define the internal Network. ID 10103.

Thanks in advance
__________________

paladax is offline  
Old 05-30-2007, 09:57 AM   #2 (permalink)
Graphic Designer
 
mssssee2's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Thessaloniki, Greece
Posts: 506
Send a message via MSN to mssssee2 Send a message via Yahoo to mssssee2
Default Re: Isa server 2006 install problems

Is it genuine?
__________________

__________________
Mike from Greece, 16

mssssee2 is offline  
Old 05-30-2007, 10:09 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default Re: Isa server 2006 install problems

Well I am not sure on the Vmware but the 2k3 server and ISA is. But how is that fact going to help me fix this problem?
paladax is offline  
Old 06-02-2007, 07:12 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2004
Location: /usr/root/mn/us
Posts: 1,118
Default Re: Isa server 2006 install problems

I would try removing your Windows Installer and Re-installing it (via windows update). We upgraded to ISA 2006 about 3 months ago at our company and tested on vmware 4.5 and all went without a hitch. That was pre-2003Sp2 though.
__________________

Its a frigging Laptop, not a Labtop!!!!
bla!! is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outlook 2000 problems in Windows Server 2003 pcschris Microsoft Windows and Software 1 05-24-2007 05:36 PM
Vista install Xandrex New Systems | Building and Buying 2 04-05-2007 04:49 PM
Cannot ping when server & pc on same switch htcs Computer Networking and Internet Hardware 7 04-05-2007 11:31 AM
Help with MS Exchange Server 2003!!! Fly4High Microsoft Windows and Software 1 04-03-2007 05:14 AM
New Server Advice / Parition Size / Server 2003 R2 htcs Microsoft Windows and Software 2 04-02-2007 06:01 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.