I Need Help Please!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-03-2004, 09:35 PM   #21 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 95
Default

no it isnt an illegal disc its what i got with the computer it says windowes xp and all that crap on it...so its real not fake or "pirate" as you'll call it
__________________

__________________
Alienware
AMD Athlon 64 3400+
6800GT graphics card
200 GB Western Digital Hard Drive
1 Gig of Corsair Ram
BRUCEG is offline  
Old 11-03-2004, 09:57 PM   #22 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 95
Default

hey i have a question guys....is there a part in my computer i can just replace and it would get rid of my problem or make it easier the re install stupid xp????????
__________________

__________________
Alienware
AMD Athlon 64 3400+
6800GT graphics card
200 GB Western Digital Hard Drive
1 Gig of Corsair Ram
BRUCEG is offline  
Old 11-03-2004, 10:10 PM   #23 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

try the above
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 11-03-2004, 10:29 PM   #24 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 95
Default

but can i just replace like the hard drive or something and that will let me reinstall it easier or something...none if this stuff u guys is saying is working...so i think its going to come down to haveing to replace a part in the tower so what can i replace to solve this little....yet extremely aggrivating problem...thx
__________________
Alienware
AMD Athlon 64 3400+
6800GT graphics card
200 GB Western Digital Hard Drive
1 Gig of Corsair Ram
BRUCEG is offline  
Old 11-03-2004, 10:54 PM   #25 (permalink)
XT
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 788
Default

Quote:
Originally posted by BRUCEG
but can i just replace like the hard drive or something and that will let me reinstall it easier or something...none if this stuff u guys is saying is working...so i think its going to come down to haveing to replace a part in the tower so what can i replace to solve this little....yet extremely aggrivating problem...thx
You have a pirated version yes? Then to skip going threw the software related mombo jumbo, you could get a new hard drive and get a fresh install.

Edit- Windows home has a systme re-formatt built in at the begging when bios is starting up. I have to press f1 to get into it, it will then ask you if you want to try systme roll back before you click no and away you go. After this you can get a fresh install or at least see if it will work now with your piarated copy.
XT is offline  
Old 11-03-2004, 11:06 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

it doesnt matter if its a pirated version... a copy would work exactly the same as the originall, those problems that he's having would not apear. windows has no copy protection.(O, unless the person who copyed it is a totall tard, and burned it like a DATA cd, then yes of course it will not work) (no offence, but if u copyed it yourself given your noledge of pc's, then it may not work)

No- replacing a part of your computer will not solve the problem. all u need to do is enter BIOS and put CD-ROM as 1st in Boot order, then just run the XPcd select the options to reformat your drive and then folow the instructions...

the only time u need to go to DOS prompt and type ... format C: ...is if your using anything b4 winXP (ex-win98) if it is 98 just select the 'restart in msdos' at the start menues shutdown screen.

(note- i didnt read all the post in hear cause ima slow reader so it gets annoying, so i may have repeated something already posted, hopefully not)
jolancer is offline  
Old 11-03-2004, 11:08 PM   #27 (permalink)
XT
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 788
Default

Quote:
Originally posted by jolancer
it doesnt matter if its a pirated version... a copy would work exactly the same as the originall, those problems that he's having would not apear. windows has no copy protection.(O, unless the person who copyed it is a totall tard, and burned it like a DATA cd, then yes of course it will not work) (no offence, but if u copyed it yourself given your noledge of pc's, then it may not work)

No- replacing a part of your computer will not solve the problem. all u need to do is enter BIOS and put CD-ROM as 1st in Boot order, then just run the XPcd select the options to reformat your drive and then folow the instructions...

the only time u need to go to DOS prompt and type ... format C: ...is if your using anything b4 winXP (ex-win98) if it is 98 just select the 'restart in msdos' at the start menues shutdown screen.

(note- i didnt read all the post in hear cause ima slow reader so it gets annoying, so i may have repeated something already posted, hopefully not)
If you follow your logic, if the cd is good and fine then a new hard drive would do the trick. Simply because if i take my good xp baught disk, and put it on an other hard drive it would work. So we land up where? He's version is bogus

Yet iv had some xp disks go bad on me with corrupt files and his may have gone corrupt? Or the disk scratched in that area? So in that case a new hard drive wouldn't do it.
XT is offline  
Old 11-03-2004, 11:17 PM   #28 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

his drive would have to be sevierly messed up, id imagin for it not to-beable to be formatted.

id guess- hes just doing something rong.. xp disk is bootleg or messed.

short answer = he's screwed.
jolancer is offline  
Old 11-03-2004, 11:24 PM   #29 (permalink)
XT
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 788
Default

Quote:
Originally posted by jolancer
his drive would have to be sevierly messed up, id imagin for it not to-beable to be formatted.

id guess- hes just doing something rong.. xp disk is bootleg or messed.

short answer = he's screwed.
lol yup sorry to say bud, unless you get a new hard drive and a new xp disk to go with it thats store bought, but who wants to buy one these days there just so expensive
XT is offline  
Old 11-04-2004, 12:11 AM   #30 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 36
Send a message via AIM to EbonHawk
Default

Autoclave - Use it to completely erase what's on your hardrive and reinstall...
__________________

EbonHawk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.