help, when booting a box opens with an "X" in it - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2005, 12:45 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Default help, when booting a box opens with an "X" in it

After changing ISP's and their software 3 times I started encountering an error sound and a small box with an "x" in it, like a program is trying to open but isn't there any longer, maybe??? I have tried using msconfig and stopping programs from launching but am having no luck. Any ideas would be appreciated, this isn't a big problem but it's getting to me every time I boot up. I can close the box and then everything seems to run fine. Thanks...I need all the help I can get.
__________________

beach_baby_gurl is offline  
Old 02-11-2005, 12:49 PM   #2 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Dec 2004
Location: Omaha, NE
Posts: 215
Send a message via AIM to ReverseFluxx Send a message via MSN to ReverseFluxx
Default

Try using AdAware and SpyBot Search & Destroy to see if the problem is spyware-related.
__________________

__________________
http://miniprofile.xfire.com/bg/sf/type/2/qlutch.png
Core 2 Duo E6850, Foxconn P35A-S, 8GB DDR2-800, 160+160=320GB SATAII RAID 0, BFG 9800GTX, Windows 7 Pro, HP 24" LCD, AG Neovo 19" LCD
ReverseFluxx is offline  
Old 02-11-2005, 01:06 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Default

I have ran a check for spyware, deleted temp files, also did a virus scan. Could this maybe be coming from when I d/l Mcafee antivirus? I had installed it through aol then uninstalled aol around the time started happening. I have changed to a dsl account now and they offered mcafee antivirus and I did d/l it again.
beach_baby_gurl is offline  
Old 02-11-2005, 01:10 PM   #4 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Dec 2004
Location: Omaha, NE
Posts: 215
Send a message via AIM to ReverseFluxx Send a message via MSN to ReverseFluxx
Default

Quote:
Originally posted by beach_baby_gurl
I have ran a check for spyware, deleted temp files, also did a virus scan. Could this maybe be coming from when I d/l Mcafee antivirus? I had installed it through aol then uninstalled aol around the time started happening. I have changed to a dsl account now and they offered mcafee antivirus and I did d/l it again.
Ah, yes, I remember when I had McAfee, I think it pops up at the beginning by default. You should uninstall McAfee and intstall AFG Antivirus instead.
__________________
http://miniprofile.xfire.com/bg/sf/type/2/qlutch.png
Core 2 Duo E6850, Foxconn P35A-S, 8GB DDR2-800, 160+160=320GB SATAII RAID 0, BFG 9800GTX, Windows 7 Pro, HP 24" LCD, AG Neovo 19" LCD
ReverseFluxx is offline  
Old 02-11-2005, 01:12 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Default

Cool, I'll try that. Hopefully this will work. Thanks so much.
beach_baby_gurl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.