HELP computer restarts after boot - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-03-2006, 04:35 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 105
Default

ALRIGHT problem solved

turns out all i had to do was go into my advanved options (f8) and then click on something that said "boot with last known working configuration" and now it works.....i dont know why i couldnt see that before LOL
__________________

armyofswiss is offline  
Old 03-03-2006, 04:36 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 105
Default

now i still haev to figure out what that other thing is..... in my other post the csrss.exe one danm it never ends.
__________________

armyofswiss is offline  
Old 03-03-2006, 05:00 PM   #13 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

OKay so you got the rebooting to stop. Just got to solve the other issue with the csrss.exe. Have you done all the scans? AV, spyware, malware and such?

Try using Avast or NOD32 for AV. Malware M$ has the best tool.
http://www.microsoft.com/security/ma...fault.mspx#run

Spyware you have many options but i would say Windows Defender Beta 2. Best one in my opinion.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-03-2006, 11:39 PM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

were you able to go thru my suggestions?
__________________
Osiris is offline  
Old 03-04-2006, 02:19 AM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 105
Default

kinda i ran the maleware one and then the ccleaner but thats it and then i did something else and i ran a norton antivirus scan demo and it got rid of my other problem.

thanks alot though
__________________

armyofswiss is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.