Firefox from MSN - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-09-2005, 06:06 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

where is that?
__________________

__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Old 05-09-2005, 07:42 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 46
Default

hotmail works better in IE.
im a firefox user but afaik it doesnt load the hotmail scripts which produce sigs etc.

not on my machine anyway....
__________________

icewizard2k4 is offline  
Old 05-09-2005, 07:50 AM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 720
Default

You could use Trillian, which will open it in your default browser. It's free at www.ceruleanstudios.com

-SkyHi
SkyHi is offline  
Old 05-09-2005, 04:39 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

Trillian confused the hell out of me.

Also seemed like it slowed my internet browser down.
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-09-2005, 05:23 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 248
Send a message via ICQ to shuaibao Send a message via AIM to shuaibao Send a message via Yahoo to shuaibao
Default

Trillian wasn't hard! Kinda easier for me, one thing it lacks was the video chat :-(
Trillian OWNS (pwns) though.
__________________
I have ADD that stands for Attention Defecit hey look a birdie!

<a href=\"http://www.shuaiking.org/\">www.shuaiking.org: my blog</a>
shuaibao is offline  
Old 05-09-2005, 05:27 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

i oculdn't get used to it, see i have all my friend lists sorted on each instant messanger. some are the same names so that was kinda odd.. and im use to this:
msn blue
aol light blue lol
and yahoo yellow
on trillian its not like that.. confused me
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-09-2005, 09:22 PM   #17 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

Trillian is the best.

A plus for me is that I can choose to launch it, or not. I usually don't, because I'm not online as much as I'd like to be, and don't want to waste too much time in IMs.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 05-10-2005, 12:38 AM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 611
Default

You just want to set firefox to default?
Start>control panel>add or remove programs>set program access and defaults (it's one of the button/tabs)>custom, set it to w/e you want.

You can do it from firefox too:
open firefox: tools>options>general>default brower
__________________
AMD Newcastle skt 754 3000+
Elitegroup 755-A2 ATX motherboard
512 DDR RAM
120 gig PATA Hard drive
128 mb AGP 8x ATI Radeon 9250
300 watt 12 volt psu
Antec SLK 1600 case
emeraldice is offline  
Old 05-10-2005, 07:10 AM   #19 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

didn't work for me bro, sorry.
__________________

__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.