error code 0x800700c1 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-16-2006, 03:46 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 87
Default error code 0x800700c1

when trying to log into windows, i get "a problem is preventing windows form accurartely checking the license for the computer."

error code in title.
no recent hardware changes.

anything i google says to go into safe mode - however, get the same error on login.

any ideas?
__________________

__________________
www.starforsaken.com
starforsaken is offline  
Old 03-16-2006, 03:56 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

can you get to the desktop?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 03-16-2006, 04:03 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 87
Default

no i can't, not lkgc, not safe mode, not administrative account.
__________________
www.starforsaken.com
starforsaken is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.