edonkey2000 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-27-2004, 03:41 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 126
Default edonkey2000

i recently upgraded to xp from win2k. now that i have upgraded i have been getting slower download speeds. i used to get over 100k/sec overall, but now i cant seem to get any more than 50k/sec overall. anyone seen or heard this problem? know of any fix? am i using the newest version 53. thanks
__________________

RavishingRocket is offline  
Old 04-27-2004, 04:05 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
HoLoCroN's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Plant City, FL
Posts: 1,305
Default

I don't think that is an Operating System issue. Have you tried re-installing edonkey??
__________________

HoLoCroN is offline  
Old 04-27-2004, 04:19 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 268
Default

Isn't version 53 the Overnet client not ed2k?
roho is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.