changing pagefile location - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-13-2006, 08:53 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default changing pagefile location

how can i move my pagefile usage in windows to a slave hard drive and not my HDD with windows on it. also does this increase performance drastically or?....not
__________________

__________________
snypercore is offline  
Old 12-13-2006, 09:07 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

system properties, advanced tab, performance settings, advanced tab, virtual memory.
select the slave drive, set size. select master drive, set no page file.

you prolly wont notice an increase. you prolly don't tap your hd hard drive enough.
__________________

office politics is offline  
Old 12-14-2006, 09:07 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

thanks for that
__________________
snypercore is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.