Cannot Get In Control Pannel - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2004, 03:37 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

i don't think your duron would be faster. have you tried data backup and use the restore CD?
__________________

ekÆsine is offline  
Old 02-09-2004, 09:01 AM   #12 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

yeah, and about 2 weeks after doing that, i could not get into the control panel. (Duron runs hella faster - This compaq is a 2.4 intel smeleron :P came with 128 ddr, now 256 - If i ask ol betty to do something, it does it no questions asked. with this thing, it is crap.)
__________________

ADZ is offline  
Old 02-16-2004, 06:06 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 17
Default

what operating system are we talking about here? and had you made any hardware/software changes that led up to it?
bazzas100 is offline  
Old 02-16-2004, 12:05 PM   #14 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

nah. but you know what, the other day it started working again. But then it stopped again, and then it started working again.

Win XP Home.
__________________

ADZ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.