Which cable to use for File Transfer Wizard - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-18-2005, 02:01 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 92
Send a message via AIM to V-tek
Default Which cable to use for File Transfer Wizard

I have two computers and wanted to transfer the files off the old computer to the new computer with the XP File and Setting Transfer Wizard, just wanted to know what kinda cable i need. Would a regular network cat5 cable do the job or do i need another ?
__________________

__________________
Must be a computing error
V-tek is offline  
Old 12-18-2005, 02:35 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

crossover cable.....or setup a network and transfer like that
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 12-18-2005, 03:11 PM   #3 (permalink)
AKA ComatoseClown
 
H4x3r's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,526
Send a message via AIM to H4x3r Send a message via MSN to H4x3r
Default

cross over cable or setup a network with a router,switch, hub ect..
__________________
H4x3r is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.