Possible driver issue? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-13-2009, 01:32 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
lastshot's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Westchester, Ny
Posts: 203
Default Re: Possible driver issue?

Quote:
Originally Posted by Mak213 View Post
Unfortunately the process that is failing is a critical component. Judging by your screen shot i see that it is Vista which makes this even worse. As Vista doesnt have a repair option. So the only real advice i can give you, get information on how to do a In-Place Upgrade which is the Vista equivalent of a Repair of XP.
I will look for info on the in-place upgrade. However I am going to be upgrading to Windows 7 in about a month... But until then, will the problem get any worse? will it start to corrupt data? Thanks for the help so far!
__________________

lastshot is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI Radeon HD 5800 Series Driver at AMD Osiris New Technology and Products 0 09-26-2009 05:50 PM
Overclocking My PC? PaperPlanes Overclocking and Modding 1 02-20-2009 04:00 PM
Monitor went dark Noelectro Hardware Repairs and Troubleshooting 20 09-08-2008 06:54 PM
My Hjt Log File! yoshi1476 HijackThis Logs (finished) 5 09-05-2008 08:06 AM
Crysis 1.2 patch dario03 PC Gaming 34 08-29-2008 02:42 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.