connection issue - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Laptops and Notebooks
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-28-2015, 10:40 AM   #31 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2015
Location: Enid Oklahoma
Posts: 331
Default Re: connection issue

Quote:
Originally Posted by i2D__ View Post
Your post was a whole 5 min later...
Carnage's post was not there when I posted. I seem to post a lot after Carnage posts and usually my post is very similar. I don't mean to step on any one here.
I try to post on topics I know a little about.
Gary!!
__________________

donetao is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2015, 10:54 AM   #32 (permalink)
Super Techie
 
cb600fshornet's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: England, Birmingham
Posts: 361
Default Re: connection issue

Quote:
Originally Posted by i2D__ View Post
Your post was a whole 5 min later...
Sometimes I don't see posts that were created a good 10 minutes before mine was done, because I tend to personally open up all the unread/new posts on the forum in different tabs and work through them, closing each tab as I go. As such, if I've made a large reply on one topic, it may take a while to get to the next ones!
__________________

cb600fshornet is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2015, 02:57 PM   #33 (permalink)
Night Ninja
 
MidnightShadow's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: USA
Posts: 776
Default Re: connection issue

Quote:
Originally Posted by cb600fshornet View Post
Sometimes I don't see posts that were created a good 10 minutes before mine was done, because I tend to personally open up all the unread/new posts on the forum in different tabs and work through them, closing each tab as I go. As such, if I've made a large reply on one topic, it may take a while to get to the next ones!
Same thing I do... plus if I get busy with a task while at work, then it sits even longer and I forget to refresh.
__________________

__________________
MidnightShadow is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My LAC Connection is 100Mbps, and so is my Verizon Online Connection Milliteq_CEO Computer Networking and Internet Hardware 8 08-16-2005 02:30 AM
My LAC Connection is 100Mbps, and so is my Verizon Online Connection Milliteq_CEO Internet Software and Browsers 1 08-15-2005 10:17 PM
Small connection or no connection at all Kadahaf Microsoft Windows and Software 0 01-15-2005 11:58 AM
Unable to add dial up connection using internet connection wizard Richelle Computer Networking and Internet Hardware 5 07-18-2004 09:44 AM
only one way connection for modem-modem connection greensea Computer Networking and Internet Hardware 0 06-15-2004 10:56 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.