Trouble with ASUS A7N8X-X - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-21-2003, 12:02 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Send a message via ICQ to Kimwin
Default Trouble with ASUS A7N8X-X

I just installed this motherboard in a working computer. It takes for ever to try to boot up. It does detect the Processor and memory correctly, but after that, it tries to verify the DMI pool and it sits for 2 minutes and comes up with PLEASE INSET A BOOTABLE DISK. And it won't read the HD. It auto detects them fine in the bios, but it won't start up. I've checked ALL cables and reseated all plugs. I have 2 HD, 1- 40G (IDE1, Master) and 1- 80G (IDE2, Master). Any suggestions would be GREAT!! Put my old Gigabyte board back in and it works fine.
__________________

Kimwin is offline  
Old 11-21-2003, 07:51 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Send a message via ICQ to Kimwin
Default

Running XP Pro and no I didn't do a clean install. Just changed out the MB with a new 2600+ XP..
__________________

Kimwin is offline  
Old 11-21-2003, 09:24 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default

yea what microbell said!

bad bad bad!
__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 11-22-2003, 12:32 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 107
Default

yep! i had a similar problem on one of my computers after changing motherboards and as microbell said I had to reinstall windows and everything then started working like a champ!
__________________
~bhoney
bhoney is offline  
Old 11-22-2003, 02:59 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 424
Send a message via AIM to Erik Send a message via Yahoo to Erik
Default

dudes, like...that's the sme mobo i's gots and it like...works perfecto dudes.




























wtf man, wtf did you do? mine wokrs fine and nwo vyoue gotme all weiddo taht meni might mess up. wtf wornt wif you?!?!?! are you retarded? don't birn up stupid **** like hat!
Erik is offline  
Old 11-22-2003, 03:32 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

Quote:
Originally posted by bandage_boy
dudes, like...that's the sme mobo i's gots and it like...works perfecto dudes.

wtf man, wtf did you do? mine wokrs fine and nwo vyoue gotme all weiddo taht meni might mess up. wtf wornt wif you?!?!?! are you retarded? don't birn up stupid **** like hat!
bandage_boy i think that was rude, this guy came here to ask for help. comments like that may make people unwelcome and they may be wary to come back to this forum to ask for help again.
__________________

ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.