RAM Fitting - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2004, 05:53 AM   #1 (permalink)
Join Date: Apr 2004
Posts: 408
Default RAM Fitting

Lets say you have a processor with FSB 533mhz... which ram would do fine with it?


cheerios is offline  
Old 04-11-2004, 06:25 AM   #2 (permalink)
HONK if you route packets
mikesgroovin's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715

This all depends on the specs of the motherboard. What kind of motherboard are we talking about?


mikesgroovin is offline  
Old 04-11-2004, 06:34 AM   #3 (permalink)
Join Date: Apr 2004
Posts: 408

o so it depends on the motherboard? its a asus p4p800, 800mhz
cheerios is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.