power supplie good enough - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-30-2005, 06:26 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default power supplie good enough

Ok will the case with psu on this link (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811133156) run a 7800gtx, dfi mobo, and 2gb of ram plus hd and dvd burner? or should i get this psu (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817153024)
__________________

Pepsiboy700 is offline  
Old 07-31-2005, 01:22 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 457
Send a message via AIM to damasta55r
Default

the 2nd one is much better
__________________

__________________
First got a computer 4 years ago. Windows ME. Got second hand computers with different operating systems from my family members to play around with...

damasta55r-Cnet forum Computing.net techist.com Computerhelpforum.org

ASPIRE ATXB4KLW-AL Antec 400W
ASUS A8N-SLI Deluxe
AMD 3700+ San Diego
Corsair 1GB 2x512
eVGA 6600GT
250GB Hard Drive
Sound Blaster Audigy
Windows XP HOME W/SP2
damasta55r is offline  
Old 07-31-2005, 01:34 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

ok
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 07-31-2005, 02:05 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,946
Default

I thought you had everything?

http://www.techist.com/showthread.ph...577#post480577
__________________
LIAN LI PC-7B PLUS II
OCZ MODSTREAM 520W
P4 3.2
2GB KINGSTON
EVGA 6800GS PCI-E
ASUS P5GD1
WD CAVIAR X2
LG DVD BURNER X2
vaderpro is offline  
Old 07-31-2005, 02:27 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

me, what? Im about to order i got the build together. Would 2gb of patriot ram, amd 64 3700 6800gt get me 150fps or more on bf2
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 07-31-2005, 02:55 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

No, it wouldnt

Stop asking stupid blanket questions
DJ-CHRIS is offline  
Old 07-31-2005, 03:04 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

Quote:
Originally posted by Pepsiboy700
me, what? Im about to order i got the build together. Would 2gb of patriot ram, amd 64 3700 6800gt get me 150fps or more on bf2
who the hell cares

50fps+ is just as smooth as 100fps which is just as smooth as 150
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 08-05-2005, 04:33 AM   #8 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

DJ youve been an idiot to everyone
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 08-05-2005, 08:13 AM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

Pepsiboy, stupid question. You know it will work and look good. Don't ask stuff like that.

As far as DJ-Chris... short temper and has nothing better to do otherwise he wouldn't have posted. He coulda just waaaalked away...

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 08-05-2005, 11:29 AM   #10 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by Pepsiboy700
DJ youve been an idiot to everyone
You should look at benchmarks, and possibly even specify settings.
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.