NVIDIA is the worst thing in the world - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-27-2005, 12:34 AM   #31 (permalink)
Junior Techie
 
Yadgadge's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 83
Default

Come back to us 3Dfx!
__________________

__________________
In Your Face Space Coyote!

Soyo CK8 Dragon Plus
AMD Athlon 64 3000+
1GB PC3200 DDR
Thermaltake Polo 735 Heatsink
Leadtek WinFast 6600GT AGP
52x TDK CD-RW
16X Samsung DVD Burner 5X DL
30GB Western Digital 7200RPM HDD
250GB Maxtor Internal HDD
250GB Western Digital External HDD
Thermaltake Purepower 480W
Windows XP Home SP2
Antec ATX Case
Yadgadge is offline  
Old 01-27-2005, 12:42 AM   #32 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 242
Send a message via AIM to DyNaStY336
Default

Quote:
Originally posted by apokalipse

I don't quite understand how 6xAA can mean no AA at all. AA is present in virtually all cards out today.
6800s are incapable of displaying 6xAA therefore it just defauts to none at all when you run a game with it set to that.
__________________

__________________
• Antec Super Lanboy case
• Asus P4SD-LA Mobo
• Intel P4 2.6GHz HT @ 3.11/960fsb
• 1.75GB PC2700 DDR Memory
• 120g HD
• Atapi CD-ROM
• HP DVD Writer 300n
• Creative SB Audigy2 NX
• Logitech Z-640 5.1 speakers
• PNY 6800 GT @ 408/1.1
• Logitech Dual Action Game Pad
• Windows XP Home
• Mag Innovision 19\" Lcd Monitor [no ghosts :)]
CSS: {TF}Dynasty336

http://img106.exs.cx/img106/7439/gamer5sj.jpg
DyNaStY336 is offline  
Old 01-27-2005, 02:18 AM   #33 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "You laaaaaad to me... when she said she'd never turn own me..."

Quote:
Originally posted by SanToast
There is a reason for that... THE FOLLOWING HAS BEEN PROVEN:

- NVIDIA performs better than ATI in OpenGL (Doom 3, etc.).

- ATI performs better than NVIDIA in Direct3D (90% of games).
It's the other way around!! :amazed:
__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 01-27-2005, 05:36 AM   #34 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: "You laaaaaad to me... when she said she'd never turn own me..."

Quote:
Originally posted by ATIRAGEPRO
It's the other way around!! :amazed:
I don't want to argue about it, but it is true.
Nvidia cards do perform better in OpenGL, and ATI cards do perform better in Direct3D. this is why Nvidia cards win in Doom 3 benchmarks, and ATI cards beat Nvidia in HL2
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-27-2005, 05:57 AM   #35 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

Quote:
Originally posted by TheRanger
Go ahead and say what you want, but can you OC an Intel 6Ghz and still have it Cold like I have my AMD? I have a MOBILE Athlon 2500+ OC'd to 2.4GHZ and stock is 1.83 also my temps are 36Celsius.

Oh, and don't tell me that you can do that with a Pentium cause I have proof you can't. I literally cracked and nearly melted a P4 1.8 trying to OC it a mere 2 Ghz.

lmfgdao!!!! what, a williamette 1.8 and 256 MB RAM ??? heheheh I'm not suprised.. williamettes werent built for oc

ur comparing ur weak 600mhz clock to me attempting a 3GHZ clock !!!!

:amazed:

600MHZ is nothing for stock cooling Get it up a gig n a half and no artefacts and I'll hand it to you..



--- Final Say ---

Each to their own.. Nothing you say about Nvidia/Pentium is going to make me toss my computer away n rush out to buy what u people cry over.. My pentium is fast as anything my friends have and my nvidia rips on both half life 2 and doom 3 and thats all I care about
VIII is offline  
Old 01-27-2005, 06:33 AM   #36 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

600MHZ is more for an Athlon XP than it is for a P4. it would be roughly equivalent to a 900MHZ increase
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-27-2005, 06:38 AM   #37 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

ur missing the god dam point! for a fellow aussi ur pretty slow
__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Old 01-27-2005, 06:46 AM   #38 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,124
Default

Im like most VC users .Be it ATI or Nvidia whichever offers the best performance all around with future support thats what ill buy. Thats one of the reasons i purchased the 6800 ultra (PS 3.0)
Not to mention every ATI card i did use needed a better cooling solution .So i had to mod the card suite my needs and keep from crashing out do to heat .Of course i didnt mind doing that because i know how to . The 9700 Pro to the 9800 Pro where Nvidias thorn in the side .
I still wouldnt buy the newer XT and XL bla bla because they dont fully support PS 3.0 .I cant see spending that kind of money on PX2.0 . Doesnt bother me if 3.0 still isnt fully optimized its comming ."The same goes with AMD 64" Full SW support is comming and ill be ready .
__________________
Thermaltake Armor A90
Corsair HX1000W PS
i7 2600k / Cooler Master Hyper N 520
Asus P8Z68-V Pro / Gen 3
8 GIG Corsair Vengeance
eVGA GTX 570
SB Audigy2 Platinum
Kingston Hyper X120 SSD
WIN 7 - 64b
LG Blue Ray Super Multi Burrner
Logitech THX Z560
3x120mm - 1x200 mm case fans
Cappy is offline  
Old 01-27-2005, 06:48 AM   #39 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

Quote:
Originally posted by VIII
ur missing the god dam point! for a fellow aussi ur pretty slow
600MHZ for an Athlon really does equal roughly 900MHZ for an Intel. and the fact that Intel's generally don't get 900MHZ overclocks on stock cooling means they don't overclock as well

I was saying that the mobile Athlon XP's do overclock better than Pentium 4's. even the Northwoods and Prescotts
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-27-2005, 07:58 AM   #40 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I am with apokalipse on this issue.
600MHZ is a good Overclock for an AMD. Intel chips may be able to overclock alot higher, but liquid cooling is nessacary to overclock them alot. AMD's usually become instable before cooling is an issue.
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.