New Comp ! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-22-2005, 06:43 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Talking New Comp !

Finally after 2 months of waiting I got a new computer. I just got done building it. Its in my specs.
__________________

__________________
majistic is offline  
Old 05-22-2005, 06:54 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default

Sweet.

When are you sending me one?
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 05-22-2005, 06:55 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

Hahah took me a month and a half to get.
__________________
majistic is offline  
Old 05-22-2005, 07:08 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default

So I should be looking... oh... say, late July?
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 05-22-2005, 09:00 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

Yeah sure, and when I am done, I will personally bring it to your doorstep.
__________________
majistic is offline  
Old 05-23-2005, 05:22 AM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default

OK, now you have me worried.

Seriously, congrats on your build.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 05-23-2005, 08:28 AM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default

time to benchmark...and the get a new vid card
LoTeX is offline  
Old 05-23-2005, 12:04 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 41
Default

your unit is great man.... im looking forward to having that kind of pc in the next year or so...... i really would like to try amd 64 bit processors


AMD athlon xp 1700+ ECS kt600 mobo
80gig 7200rpm seagate + 40gig 7200 seagate
512mb kingston + 512 mb kingston +256mb kingston
geforce fx5200 vid, playtv mpeg2 vidcapture card
yapeeyapee is offline  
Old 05-23-2005, 05:56 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

I like it but make sure that if you get the socket 754 that you get dual channel ram !!
__________________
majistic is offline  
Old 05-23-2005, 06:16 PM   #10 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by majistic
I like it but make sure that if you get the socket 754 that you get dual channel ram !!
Socket 754 doesnt support dual channel ram
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.