Laptop Sound Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-16-2004, 07:06 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 778
Default Laptop Sound Problem

Hi....on my laptop theres a problem with the sound...sometimes its working sometimes its not. The drivers are installed for Realtek AC97 Audio... i dont get why it is not working sometimes..
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz
Asus P5B-Deluxe WiFi Motherboard
OCZ PLATINUM REV2 2GB (1GB*2) DDR2-800Mhz RAM
Seagate 320GB 7200.10 SATA2 HDD
eVGA 7600GT 256MB PCI-E Video Card
LITE-ON DVDRW w/ LightScribe
Lite-ON DVD-ROM Drive
Cooler Master Centurion 5 Case
FSP Group Fortron Blue Storm 500W PSU
Logitech MX 3000 Cordless Desktop
Logitech X-530 5.1 Speaker System
Acer AL2223W
Windows Vista Ultimate
Ankush09 is offline  
Old 11-16-2004, 07:08 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Did u try re-installing the drivers?
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-16-2004, 07:17 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 778
Default

Ah! CLicked change/remove in add/remove programs for Realtek AC'97 Audio and it uninstalled....now i have to find the drivers... can anyone help?
__________________
Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz
Asus P5B-Deluxe WiFi Motherboard
OCZ PLATINUM REV2 2GB (1GB*2) DDR2-800Mhz RAM
Seagate 320GB 7200.10 SATA2 HDD
eVGA 7600GT 256MB PCI-E Video Card
LITE-ON DVDRW w/ LightScribe
Lite-ON DVD-ROM Drive
Cooler Master Centurion 5 Case
FSP Group Fortron Blue Storm 500W PSU
Logitech MX 3000 Cordless Desktop
Logitech X-530 5.1 Speaker System
Acer AL2223W
Windows Vista Ultimate
Ankush09 is offline  
Old 11-16-2004, 07:31 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 778
Default

nevermind..found it at dirverguide.com
__________________
Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz
Asus P5B-Deluxe WiFi Motherboard
OCZ PLATINUM REV2 2GB (1GB*2) DDR2-800Mhz RAM
Seagate 320GB 7200.10 SATA2 HDD
eVGA 7600GT 256MB PCI-E Video Card
LITE-ON DVDRW w/ LightScribe
Lite-ON DVD-ROM Drive
Cooler Master Centurion 5 Case
FSP Group Fortron Blue Storm 500W PSU
Logitech MX 3000 Cordless Desktop
Logitech X-530 5.1 Speaker System
Acer AL2223W
Windows Vista Ultimate
Ankush09 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.