help!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-12-2004, 08:15 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 7
Default help!!

I have a problem. I have just finished setting up my Athlon64 on my Asus k8v800 motherboard. I have a radeon 9800pro and and a 550 power supply. I get power to every device even the video card, but the monitor remains on Idle. I don't know what to do! Im goin crazy! Ive tried playing around with the Cpu turning the fans over but nothing works. Please Help me
__________________

unc0ntr0l is offline  
Old 03-12-2004, 08:26 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 287
Default

You sure your video card is seated properly.Your tower hook ups are not back ward's connected to your board.Your motherboard has spacer deal's from your case.

http://www.qdigrp.com/qdisite/eng/products/K8V800.htm
__________________

Deadguy is offline  
Old 03-12-2004, 08:29 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 7
Default

I have yet to try the hook ups from the tower to the mobo. They could be bgackwards, i iwll try that n see what happens, but the vid card is palced on correctly.
unc0ntr0l is offline  
Old 03-12-2004, 08:32 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 287
Default

Little tab on the end of some AGP.Couple good AMD guys here.Damn them.They probably know better.
Deadguy is offline  
Old 03-12-2004, 08:37 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 7
Default

Yea the tap is fine, all the case wires to the mobo r good too. What else, i had this problem last time n i was playing with the power cords n it worked. But i cant seem to do that now! nothing is burned I know for sure cuz all the parts are brand new. The cpu is in correctly.AHHH what else? (thanx for the help)
unc0ntr0l is offline  
Old 03-12-2004, 08:43 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 287
Default

http://www.gamespy.com/articles/nove...ds/index2.shtm
Deadguy is offline  
Old 03-12-2004, 08:52 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 287
Default

There is 2 hook up's on back of the 9800 pro you use the adapter and got it hooked on the right one.
Deadguy is offline  
Old 03-12-2004, 09:02 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 7
Default

two hook ups? Its there just a powercord that connects into it?
unc0ntr0l is offline  
Old 03-12-2004, 09:04 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 287
Default

Nay for your moniter.on back of the card is 2 hook up's for your moniter cable.use the adapter that came with the card and hook it up to the right side.
Deadguy is offline  
Old 03-12-2004, 09:06 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 7
Default

Im a little confused...Are you talking about VGA and DVI?
__________________

unc0ntr0l is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.