Hard disk failure!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-09-2007, 09:36 PM   #21 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

no the drive was f*cked so I replaced it
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 03-10-2007, 03:55 PM   #22 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default

Good. Did you do the autopsy?
__________________

LoTeX is offline  
Old 03-10-2007, 09:41 PM   #23 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

not yet I will in a few days

this march break has been really bad for computer stuff cuz now, 2 days after i blew my money on a hard drive my monitor had to die.
__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 03-11-2007, 04:30 AM   #24 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default

Quote:
Originally posted by mikee
not yet I will in a few days
Don't wait too long, or soon the whole house will start to reek of putrefaction.

So that was some 120GB drive? Not too old, I guess you had bad luck. I'm still using my 7 year old 20GB Maxtor. And 5 year old IBM 45GB...

Quote:
Originally posted by mikee

this march break has been really bad for computer stuff cuz now, 2 days after i blew my money on a hard drive my monitor had to die.
My consolations. Probably a curse. Blame Microsoft.
LoTeX is offline  
Old 03-11-2007, 03:01 PM   #25 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

no it was a 40gb that was 5 years old the 120 is the one I put in
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.