Graphics Card Problem (Need Help BAD) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-30-2005, 05:30 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 4
Default

I wasnt refering to you DJ, no worries
__________________

HelpMeTT is offline  
Old 07-30-2005, 08:22 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

Im using a geforce 4 mx440 64mb agp with a 2003 sony viao. In hl2 i get more than enough fps on high settings same with cs:s so idk i guess im lucky. All the games i play with this card on high give me 50fps or more. Got like 60, 70fps on hl2 test
__________________

__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 07-30-2005, 09:32 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default

My friend had that done to him aswell, i told him to DL the latest graphics drivers cause his graphics on CSS was messing up, then he downloaded, installed, restarted.

Next he was saying i ****ed his computer up cause it kept sayin

''......resetted ...... (whatever u said up there)''.

I told him to do a system restore, and it worked fine, problem sorted.
__________________

Xiahou is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.