Game Issues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-21-2005, 12:48 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 133
Send a message via AIM to Augsy
Default Game Issues

About a week ago I bought BF 2 and played it for about 4 days solid fine on its highest settings. Yesterday I had to reformat my HD because of a driver IRQL_not_less_or_equal error message, I reinstalled BF 2 and it was all choppy and there were random shadows everywhere. So I installed some new video drivers and it got rid of the random shadows but its still choppy.

Any help will be appreciated.

Specs:
Athlon 3500
2 x 512 sticks of PC3200 OCZ Premier series RAM
XFX GeForce 6800 GT pci-e
__________________

Augsy is offline  
Old 07-21-2005, 01:02 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 80
Default

what r the temps of your pc?
__________________

__________________
P5AD2-E-Premium
Intel 3.0 ghz 640j
Leadtek 6600gt extreme PCI-E
corsair 5400 (2 * 512)
bZerk vigor 500w
3R 202 case
Logitech z-680 5.1 speakers
Creative XFI external sound card
softhunder is offline  
Old 07-21-2005, 01:14 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 133
Send a message via AIM to Augsy
Default

GPU is 82C on load lol.....but apparently they are stablu up till 127 or something(not that thye ahould even get close to that number)
__________________
My LeEt CoMp
Asus A8N-SLI
AMD Athlon 3500+ venice
Enermax 535 watt PS
2 x 512mb OCZ premier series
XFX 6800 GT (1100/400)
WD Sata II 250 GB HD w/16mb cache
Lite-on 1693S DVD-RW
Sound Blaster Audigy 2 ZS
windows xp pro
Augsy is offline  
Old 07-21-2005, 06:11 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 133
Send a message via AIM to Augsy
Default

anyone else got any suggestions?
__________________
My LeEt CoMp
Asus A8N-SLI
AMD Athlon 3500+ venice
Enermax 535 watt PS
2 x 512mb OCZ premier series
XFX 6800 GT (1100/400)
WD Sata II 250 GB HD w/16mb cache
Lite-on 1693S DVD-RW
Sound Blaster Audigy 2 ZS
windows xp pro
Augsy is offline  
Old 07-21-2005, 06:35 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

GPU isnt problem ,its fine at 82. You must install all your drivers befor playing.. Make shur you update windows, and install everything u need
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 07-21-2005, 07:52 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I have the same problems, try going to medium settings.

I am able to get to high, with medium shadows and lighting on a 6600GT however
DJ-CHRIS is offline  
Old 07-21-2005, 07:55 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 133
Send a message via AIM to Augsy
Default

I think i might have fixed it.

I tryed using my other drive and i opened up the FPS

it was around 90/10

BTW what does the 90 mean and what does the other number mean?
__________________
My LeEt CoMp
Asus A8N-SLI
AMD Athlon 3500+ venice
Enermax 535 watt PS
2 x 512mb OCZ premier series
XFX 6800 GT (1100/400)
WD Sata II 250 GB HD w/16mb cache
Lite-on 1693S DVD-RW
Sound Blaster Audigy 2 ZS
windows xp pro
Augsy is offline  
Old 07-21-2005, 08:46 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,289
Send a message via AIM to timmer
Default

its gotta have something to do with the drive either its messed up or viruses or soemthing try another drive like u said
__________________
Intel p4 HT 3.0GHz
1 16x Toshiba dvd burner
2 sticks of corsair ddr2 533mhz 512mb
GeForce Fx 6600GT
Asus P5LD2
HD AUDIO
480W thermaltake
timmer is offline  
Old 07-21-2005, 11:46 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 37
Default

BF2 doesn't work well for me.
techgeek7 is offline  
Old 07-22-2005, 12:10 AM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 133
Send a message via AIM to Augsy
Default

could it have something to do with windows updates?
__________________

__________________
My LeEt CoMp
Asus A8N-SLI
AMD Athlon 3500+ venice
Enermax 535 watt PS
2 x 512mb OCZ premier series
XFX 6800 GT (1100/400)
WD Sata II 250 GB HD w/16mb cache
Lite-on 1693S DVD-RW
Sound Blaster Audigy 2 ZS
windows xp pro
Augsy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.