Front usb problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-25-2004, 12:04 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1
Default Front usb problems

Hello i bought a new computer but the problem is the front usb port or head phone jack wont work. How could i fix this its a biostar mobo. Also when i try to burn a dvd in my khypermedia dvdrw burner it says it cant find the disk yet it burns regular cd'r's perfect. any help please
__________________

pushnpop4 is offline  
Old 01-25-2004, 02:39 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Send a message via ICQ to robbylin
Default

for the front USB, you need to plug a few connector inside the motherboard same goes to the front audio connector. However, I must warn you that if you choose to use front audio connector, you will not be able to use the back audio.

check your motherboard guide books.

for the dvdrw, probably is your media. try another brand.

hopefully this can help you

robby
keytech computers
www.keytechcom.com.au
__________________

robbylin is offline  
Old 01-25-2004, 10:18 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 58
Send a message via Yahoo to rezurrectme
Default

Well, Front Panel and back panel audio toggle with each other. If you insert your headphones into the front panel, your speakers connected to the back panel audio output will be muted. It is completely logical and convenient. The only problem arrives when you use a sound card instead of the onboard audio, because then you cannot use the front panel audio connectors, they just would not work and sound cards do not have front panel connectors on them.
__________________
<html><body bgcolor=\"#EEF2F6\" text=\"#000000\" id=\"all\" leftmargin=\"0\" topmargin=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" rightmargin=\"0\" link=\"#000020\" vlink=\"#000020\" alink=\"#000020\">
<font face=tahoma, size=-1 color=903000>
<p align=justify>
ASUS A7N8X-X*AMD Athlon XP-2400+*512MB DDR PC3200 Memory*ATI Radeon 9200SE 128MB DDR*52X24X52 LG CD-RW*16X LG DVD-ROM*80GB WD 7200 / 8MB Cache*Onboard Realtek Sound*AOpen QF50C -Blue Beige*Yamaha YST-MS201 Speakers
*Samsung Syncmaster750s*Windows 2000 Professional (SP4)
rezurrectme is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.