flash my bios? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-18-2005, 01:08 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 83
Default flash my bios?

what is this as i think ill need o do it when iget my new cpu in a few days.
__________________

diesel2005 is offline  
Old 07-18-2005, 02:09 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

why do u need to flash ur bios, its pretty risky, u should read up on it.
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Old 07-18-2005, 02:13 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 83
Default

as the stock bios cant rexgonise a new cpu like the winchester 3500 the msi neo 2 cant u se
diesel2005 is offline  
Old 07-18-2005, 02:19 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

http://www.cyberwalker.net/columns/jul98/073098.html

check this out
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 07-18-2005, 02:35 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

The system BIOS is the key piece of software responsible for booting your PC. Incorrectly flashing it will often cause the PC to fail to boot.
__________________

reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.