CPU Upgrade - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-25-2005, 07:54 PM   #11 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Your CPU uses socket 7. You should check your manual and see if the motherboard supports an AMD K6 or K6-2. They are available with speeds like 350 and 500MHz, but I don't know how it depends on the motherboard's FSB settings. I would also upgrade to 256MB of RAM, or higher if your motherboard supports it.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-25-2005, 07:57 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 826
Default

im surprised that u can run window xp on a 244mhz cpu and 160MB ram.
is amazing, hard to believe~~~
__________________

__________________
http://blog.diyersitzone.net/

AMD Athlon 64x2 4000+
2GB Kingston DDRII667Mhz
MSI K9Neo-F
MSI 256MB GeForce8500GT
Western Digital 160GB SATAII HDD
Maxtor 80GB 8M ATA133 HDD
LG 4163B DVDRW
17" Samsung 793Dfx Monitor
Win XP Pro
didi is offline  
Old 03-25-2005, 08:00 PM   #13 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

The screenshot says 224MHz wich is the same speed as my MMX. Mine is running XP with only 96MB of RAM.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-25-2005, 10:46 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 160
Default

Quote:
Originally posted by dhw200
Thats true, you could get a decent system for that price. Also, a 350mhz processor isnt good enough for much more than pong and microsoft word.
There are plenty of decent games (2001 and earlier) that require less then 350MHZ. Kind of makes you think how fast computers are evolving.

Well I don't know of anything for $60, but you could probabally find what you're needing for that somewhere...
__________________
Horn if you\'re a honkey
Qwert is offline  
Old 03-26-2005, 08:02 AM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

have a look on ebay
__________________
Simon is offline  
Old 03-26-2005, 09:46 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 587
Send a message via AIM to Sport1031
Default

ill sell you my 500 mhz for $40
__________________

Sport1031 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.