AMD Processor vs Intel Processor - Page 51 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-27-2005, 01:43 AM   #501 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

not necessarily.
while having 32 virtual processors is a lot of CPU power you can use, most programs only use one CPU.
this is a different story when it comes to servers, or programs that really take advantage of multi processors
some servers have to respond to thousands of computers, even tens of thousands (usually only on the internet)
now imagine doing that with only a single threaded CPU
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 04-27-2005, 07:39 AM   #502 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 51
Default

I say AMD, there cheaper and run better.
__________________

__________________
My computer
CPU: AMD Athlon 64 3200+
RAM: 768MB DDR RAM
GPU: Ge-Force 6600LE 256DDR
HDD: 80GB
DVD: 16X duel layer burner
icemagic is offline  
Old 04-27-2005, 12:03 PM   #503 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

AMD isnt ever gonna sell themselves to Intel. They just wont.

I personally prefer AMD as well cuz they are cheaper and better performers. Besides, i find the concept behind their architecture to be a lot cooler than intel's method of just brute forcing it,
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 04-28-2005, 12:51 PM   #504 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 44
Default

Amd
__________________
AMD Althlon FX-53
2x 6600 gt\'s
Asus A8N Deluxe SLI
1 GB Ballistix Ram
Windows XP Pro SE
Raptor Hardrive
Sound Audigy Plat Pro
Juice476 is offline  
Old 04-28-2005, 09:21 PM   #505 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

seriously Intel shouLD STOP EMbarRASIng theIR SeLves. if YOU have NOTIceD MY CapS ANd sTUFf, MY SIS kePt PrESsINg thE cAps LoCK KEy
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 04-30-2005, 09:06 PM   #506 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................................

and you let her?
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-30-2005, 09:38 PM   #507 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

She wouldn't stop. If I did try, she would cry and crap, really annoying.
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 05-01-2005, 09:42 PM   #508 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
Default

hey this might not compleatly go with this thread so if it dosent don't answer but what prosseser would you chose
AMD® Athlon™ 64 3400+ processor (2.20GHz) or Intel® Pentium® 4 processor 540J (3.20GHz)
Alex1515 is offline  
Old 05-01-2005, 09:58 PM   #509 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

AMD Athlon 64 3400+, hands down
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 05-01-2005, 10:39 PM   #510 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

Depends on what you want it for. Both CPUs are hardly flagship models, so the performance of one or the other in each field isnt going to be as tolerable as with the EE's and the FX. For me, and for my needs at this point int time, I would choose the Intel.
__________________

__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.